Lekker ravotten.

SPEELTUIN

Naast de recreatiewoningen en de camping ligt een groot speelveld, dat wordt gebruikt als kaatsveld door de plaatselijke kaatsverenigingen: VVV-Ternaard en It Moat Kinne.  Daar b.v. een balletje trappen of vliegeren is toegestaan, mits er geen kaatswedstrijden zijn. Deze zijn meestal op zaterdag- en/of zondagmiddag en er is altijd wel iemand bij die wedstrijden die de spelregels wil toelichten voor de niet-kenners van deze typisch Friese sport. M.u.v. de zomervakantie worden er op diverse avonden trainingen gegeven.

Voor de jeugd t/m 12 jaar is er een mooie speeltuin. Onder toezicht van de ouders kunnen kinderen hier heerlijk ravotten. Er staan verschillende toestellen. De speeltuin wordt beheerd door de Vereniging van Dorpsbelang.

Op het speelveld bevinden zich de jeu de boulesbanen welke ook gebruikt kunnen worden voor recreatief gebruik zolang er geen wedstrijden zijn. De banen zijn eigendom van de Jeu de Boulesvereniging.

 

      http://www.hetgroene-hart.nl/images/pics_db/largs/Hetgroene-hart.nl179936HPIM2352.JPG  http://www.hetgroene-hart.nl/images/pics_db/largs/Hetgroene-hart.nl160901HPIM2354.JPG

Activiteit op Het Groene Hart


Recensies

  • Het huisje beviel ons erg goed. Normaal ben ik niet iemand die op dit soort sites zijn mening geeft, maar aangezien de eigenaar mij een verzoek per email stuurde om een stukje te schrijven heb ik dat maar gedaan. Het huisje centraal in het dorp. Het huisje ziet er van binnen goed uit, alles is aanwezig om prima een vakantie huis door te kunnen komen. Hiernaast goed geholpen. Mijn man en ik komen graag nog eens terug.
    Nelly Kunst
  • Wij zijn in december 2012 een, te korte, week naar Friesland gegaan en waren toen bewoners van het "huisje 25". Het fijne contact met het groene-hart was zeer prettig verlopen. Zelfs in de winterperiode is Ternaard en omgeving Ternaard echt de moeite waard. De stad Dokkum is op fietsafstand te berijden.
    Jan Roorda
  • Uitstekende lokatie van waaruit je heerlijk kunt fietsen, wandelen of wadlopen. Heerlijk rustig in dorpse atmosfeer. Huisjes zijn zeer netje ingericht en schoon, bovendien van alle comfort voorzien incl. wasmachine!
    Familie J. Bergstra
Laat een recensie achter

Afbeeldingen van de activiteiten