Wadlopen

 

Wadlooptochten worden georganiserd door Wadloopcentrum Fryslân. U kunt zich inschrijven voor de tochten op http://www.wadlopen.net/
Hier kunt u ook terecht voor meer informatie omtrent het wadlopen.

Op onze camping start de Pinkegattocht, maar vanwege de centrale ligging van Ternaard kunt u voor alle tochten bij ons overnachten. Hierbij heeft u de keuze uit onze rustige natuurcamping of één van onze authentieke Diaconiehuisjes. Kijk voor meer informatie over de camping of de huisjes onder de desbetreffende kopjes op de homepage. U kunt een plek reserveren. 

In ons gezellige ontmoetingscentrum staat bij aankomst op Het Groene Hart, de koffie/thee -tegen betaalbare prijzen (€ 1,30) -  altijd klaar. Na afloop van de tocht kan er heerlijk worden gedoucht in de kleedruimtes op de camping.

Voor groepen bestaat de mogelijkheid om met elkaar na afloop te barbecuen, iets te eten of alleen wat te drinken. BBQ en eten moeten vanzelfsprekend wel minimaal een paar dagen van tevoren worden afgesproken. Dit kan via de email: camping@hetgroene-hart.nl 

Tochten 2017: zie bovenstaande link

 

 


Activiteit op Het Groene Hart


Recensies

  • Het huisje beviel ons erg goed. Normaal ben ik niet iemand die op dit soort sites zijn mening geeft, maar aangezien de eigenaar mij een verzoek per email stuurde om een stukje te schrijven heb ik dat maar gedaan. Het huisje centraal in het dorp. Het huisje ziet er van binnen goed uit, alles is aanwezig om prima een vakantie huis door te kunnen komen. Hiernaast goed geholpen. Mijn man en ik komen graag nog eens terug.
    Nelly Kunst
  • Wij zijn in december 2012 een, te korte, week naar Friesland gegaan en waren toen bewoners van het "huisje 25". Het fijne contact met het groene-hart was zeer prettig verlopen. Zelfs in de winterperiode is Ternaard en omgeving Ternaard echt de moeite waard. De stad Dokkum is op fietsafstand te berijden.
    Jan Roorda
  • Uitstekende lokatie van waaruit je heerlijk kunt fietsen, wandelen of wadlopen. Heerlijk rustig in dorpse atmosfeer. Huisjes zijn zeer netje ingericht en schoon, bovendien van alle comfort voorzien incl. wasmachine!
    Familie J. Bergstra
Laat een recensie achter

Afbeeldingen van de activiteiten