Jeu de Boulesbanen

Jeu de Boulesvereniging 'De Ketsers'

In 2005 zijn 10 jeu de boules banen gerealiseerd. Op de maandagavonden worden er competities gespeeld. Leuk om naar te kijken, maar nog leuker om mee te doen! Jeu de boulesballen zijn te huur in het ontmoetingscentrum. Op maandagavond is het ontmoetingscentrum geopend voor een hapje en een drankje.

Voor inlichtingen: Lucas van der Meulen. tel. 0519-571505 of 06-52483133

Activiteit op Het Groene Hart


Recensies

  • Het huisje beviel ons erg goed. Normaal ben ik niet iemand die op dit soort sites zijn mening geeft, maar aangezien de eigenaar mij een verzoek per email stuurde om een stukje te schrijven heb ik dat maar gedaan. Het huisje centraal in het dorp. Het huisje ziet er van binnen goed uit, alles is aanwezig om prima een vakantie huis door te kunnen komen. Hiernaast goed geholpen. Mijn man en ik komen graag nog eens terug.
    Nelly Kunst
  • Wij zijn in december 2012 een, te korte, week naar Friesland gegaan en waren toen bewoners van het "huisje 25". Het fijne contact met het groene-hart was zeer prettig verlopen. Zelfs in de winterperiode is Ternaard en omgeving Ternaard echt de moeite waard. De stad Dokkum is op fietsafstand te berijden.
    Jan Roorda
  • Uitstekende lokatie van waaruit je heerlijk kunt fietsen, wandelen of wadlopen. Heerlijk rustig in dorpse atmosfeer. Huisjes zijn zeer netje ingericht en schoon, bovendien van alle comfort voorzien incl. wasmachine!
    Familie J. Bergstra
Laat een recensie achter

Afbeeldingen van de activiteiten