De camping

Aantal Plaatsen:

De camping telt 21 plaatsen en is geschikt voor zowel caravans, campers als tenten. Diverse plaatsen zijn voorzien van elektriciteit.
De camping heeft een goede sanitaire voorziening en biedt ook wadloopfaciliteiten. 
U kunt zich melden bij het kantoortje op de camping en indien de beheerder afwezig is, kunt u het telefoonnummer bellen dat beneden vermeld staat. Ook vindt u zijn nummer in de vitrine aan het kantoortje. 

Scholen en Groepen:

Scholene en groepen kunnen ook meerdere dagen op de camping verblijven. Ook is het mogelijk om in overleg met de beheerder van de kantine een eenvoudige warme maaltijd te nuttigen.

Wanneer de camping goed bezet is, is het toiletgebouw de hele dag geopend. Bij een lage bezetting krijgt men een sleutel die toegang tot het toiletgebouw biedt. In het laatste geval wordt men verzocht het gebouw, na bezoek, steeds weer af te sluiten.

Er is draadloos internet op de camping. Kosten:  € 0,50 per nacht. De inlogcode kunt u opvragen bij de beheerder.

Iedere avond om 19.00 uur is de beheerder van de camping, Lucas van der Meulen, aanwezig.

U kunt hem bereiken op telefoonnummer 06-52483133 of (+31652483133)

Uw reserveringen kunt u op het ogenblik alleen richten aan: camping@hetgroene-hart.nl

 

 

http://www.hetgroene-hart.nl/images/pics_db/largs/Hetgroene-hart.nl165488Het_Groene_Hart_van_Ternaard_.jpg

Camping Het Groene Hart


Recensies

  • Het huisje beviel ons erg goed. Normaal ben ik niet iemand die op dit soort sites zijn mening geeft, maar aangezien de eigenaar mij een verzoek per email stuurde om een stukje te schrijven heb ik dat maar gedaan. Het huisje centraal in het dorp. Het huisje ziet er van binnen goed uit, alles is aanwezig om prima een vakantie huis door te kunnen komen. Hiernaast goed geholpen. Mijn man en ik komen graag nog eens terug.
    Nelly Kunst
  • Wij zijn in december 2012 een, te korte, week naar Friesland gegaan en waren toen bewoners van het "huisje 25". Het fijne contact met het groene-hart was zeer prettig verlopen. Zelfs in de winterperiode is Ternaard en omgeving Ternaard echt de moeite waard. De stad Dokkum is op fietsafstand te berijden.
    Jan Roorda
  • Uitstekende lokatie van waaruit je heerlijk kunt fietsen, wandelen of wadlopen. Heerlijk rustig in dorpse atmosfeer. Huisjes zijn zeer netje ingericht en schoon, bovendien van alle comfort voorzien incl. wasmachine!
    Familie J. Bergstra
Laat een recensie achter

Afbeeldingen van de camping Het Groene Hart

Uw reservering

Aankomstdatum:
 
Aantal nachten:
 
Aantal Personen:
 
Soort verblijf:
 
Wil u stroom:
 

Uw contact gegevens