Sanitaire voorzieningen

Wassen en Douchen:

De camping beschikt over een toiletgebouw waar je kunt wassen of douchen en er zijn toiletten. Voor het douchen zijn munten van € 0,50 nodig. Er is ook een douche en een toilet voor mindervaliden. 

Afwassen:

Aan de buitenkant van het toiletgebouw bevindt zich een aanrecht met twee afwasbakken. Om warm water te krijgen, is er binnen zowel als buiten een muntstuk van € 0,50 nodig voor de muntautomaten.

Sleutel:

De sleutel tot de toiletgebouwen krijgt u van de beheerder. Deze is elke avond om 19.00 uur aanwezig en mocht u de sleutel eerder nodig hebben, dan kunt u bellen met een van de nummers die vermeld worden in de vitrine aan de buitenkant van het kantoortje. 

Camping Het Groene Hart


Recensies

  • Het huisje beviel ons erg goed. Normaal ben ik niet iemand die op dit soort sites zijn mening geeft, maar aangezien de eigenaar mij een verzoek per email stuurde om een stukje te schrijven heb ik dat maar gedaan. Het huisje centraal in het dorp. Het huisje ziet er van binnen goed uit, alles is aanwezig om prima een vakantie huis door te kunnen komen. Hiernaast goed geholpen. Mijn man en ik komen graag nog eens terug.
    Nelly Kunst
  • Wij zijn in december 2012 een, te korte, week naar Friesland gegaan en waren toen bewoners van het "huisje 25". Het fijne contact met het groene-hart was zeer prettig verlopen. Zelfs in de winterperiode is Ternaard en omgeving Ternaard echt de moeite waard. De stad Dokkum is op fietsafstand te berijden.
    Jan Roorda
  • Uitstekende lokatie van waaruit je heerlijk kunt fietsen, wandelen of wadlopen. Heerlijk rustig in dorpse atmosfeer. Huisjes zijn zeer netje ingericht en schoon, bovendien van alle comfort voorzien incl. wasmachine!
    Familie J. Bergstra
Laat een recensie achter

Afbeeldingen van de camping Het Groene Hart

Uw reservering

Aankomstdatum:
 
Aantal nachten:
 
Aantal Personen:
 
Soort verblijf:
 
Wil u stroom:
 

Uw contact gegevens