OntmoetingscentrumOntmoetingscentrum Het Groene Hart van Ternaard

Het Ontmoetingscentrum van Het Groene Hart van Ternaard is geopend op alle wedstrijddagen van de beide plaatselijke kaatsverenigingen (It Moat Kinne en VVV), de Jeu-de-Boulesvereniging (De Ketsers) en de Dartvereniging. Zie hiervoor de activiteitenkalender van de verschillende verenigingen.

Daarnaast is het Ontmoetingscentrum uiterst geschikt voor een personeelsvereniging die een dagje gaat Wadlopen vanuit Ternaard: de Pinkegattocht. Na afloop kan er eventueel een barbecue of koud- en warmbuffet worden gehouden. De camping biedt voor groepen een geschikte overnachting. Zie ook: camping.

Voor de Wadlooptochten kunt u terecht op: http://www.wadlopen.net   

Bent u van plan om iets dergelijks te organiseren, neem dan even contact op met de beheerder van het Ontmoetingscentrum. Zij kan u informeren over de mogelijkheden en de kosten.

Verder is het Ontmoetingscentrum geschikt voor diverse activiteiten, zoals een vergadering van buurtverenigingen, spelavonden, klaverjassen, presentaties of een disco. 

De beheerder van het Ontmoetingscentrum is (tijdelijk) Lucas van der Meule: 06-52483133

Voor overnachten op de camping kunt u contact opnemen met de beheerder: Lucas van der Meulen, telefoonnummer: 06-52483133.

 U kunt zich ook aanmelden via camping@hetgroene-hart.nl.  

 

 

Ontmoetingscentrum van Het Groene Hart


Recensies

  • Het huisje beviel ons erg goed. Normaal ben ik niet iemand die op dit soort sites zijn mening geeft, maar aangezien de eigenaar mij een verzoek per email stuurde om een stukje te schrijven heb ik dat maar gedaan. Het huisje centraal in het dorp. Het huisje ziet er van binnen goed uit, alles is aanwezig om prima een vakantie huis door te kunnen komen. Hiernaast goed geholpen. Mijn man en ik komen graag nog eens terug.
    Nelly Kunst
  • Wij zijn in december 2012 een, te korte, week naar Friesland gegaan en waren toen bewoners van het "huisje 25". Het fijne contact met het groene-hart was zeer prettig verlopen. Zelfs in de winterperiode is Ternaard en omgeving Ternaard echt de moeite waard. De stad Dokkum is op fietsafstand te berijden.
    Jan Roorda
  • Uitstekende lokatie van waaruit je heerlijk kunt fietsen, wandelen of wadlopen. Heerlijk rustig in dorpse atmosfeer. Huisjes zijn zeer netje ingericht en schoon, bovendien van alle comfort voorzien incl. wasmachine!
    Familie J. Bergstra
Laat een recensie achter

Afbeeldingen van de ontmoetingscentrum